Confidențialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului nattywines.ro şi explică modul în care SACCHAROMYCES S.R.L. foloseşte şi protejează informaţiile tale personale furnizate în timpul utilizării site-ului. Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul online, contul meu etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Totodată, îți punem în vedere că atunci când utilizezi site-uri ale terţilor, site-uri pe care apar link-uri către site-ul nattywines.ro sau care fac publicitate pe nattywines.ro, ți se vor aplica politicile acestora de confidențialitate pe care recomandăm să le citeşti.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea nattywines.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de SACCHAROMYCES S.R.L. în scopul furnizării serviciului sau în scopul realizării unui interes legitim al SACCHAROMYCES S.R.L. pentru îmbunătăţirea serviciilor sale.

Datele cu caracter personal prelucrate constau în informaţiile referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Asemenea informaţii cu caracter personal pot fi date de contact, detalii cu privire la tranzacții, metadate ale informațiilor comunicate electronic, date comerciale, date economice.

In baza Regulamentului UE nr. 2016/679 priving protectia persoanelor fizice în ceeea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal beneficiezi de drepturi specifice în ceea ce privește protecția datelor, iar SACCHAROMYCES S.R.L. asigură un mediu care facilitează exercitarea acestora. SACCHAROMYCES S.R.L. a luat măsurile de precauție necesare pentru a asigura că drepturile tale de protecție a datelor sunt respectate corespunzător.

Astfel beneficiezi de următoarele drepturi:

  • să accesezi datele tale personale, să le modifici, restricționezi utilizarea, să îți retragi acordul sau să te opui prelucrării acestora, să soliciți ștergerea acestora (dreptul de a fi uitat)
  • să accesezi datele tale personale sau să soliciți SACCHAROMYCES S.R.L. transmiterea lor către o altă societate (dreptul de portabilitate)
  • să dezactivezi anumite tipuri de colectare sau utilizare a datelor tale, inclusiv utilizarea anumitor cookie-uri și unor tehnologii similare
  • să depui o reclamație la autoritatea de supraveghere competentă – în România aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP)
  • să soliciți SACCHAROMYCES S.R.L. să corecteze orice inexactități din datele tale personale prin trimiterea unei solicitări de rectificare a datelor tale.

Aceste drepturi pot fi limitate, în anumite circumstanțe definite prin lege.

Dreptul de dezactivare se poate exercita după cum urmează:

  • prin urmarea instrucțiunilor pentru dezactivare din comunicările de marketing relevante
  • Vei primi în continuare comunicări administrative, precum confirmări ale comenzilor sau notificări cu privire la activitățile din contul tău (de ex. confirmări de cont și modificări de parolă), chiar dacă renunți la primirea comunicărilor de marketing.

SACCHAROMYCES S.R.L. te informează că te poți opune oricând la o prelucrare executată pe baza interesului legitim. Orice opoziție va fi analizată și soluționată conform legii.

Poți transmite solicitări legate de orice aspecte privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal pe adresa hello@nattywines.ro.
Toate mesajele vor primi răspuns conform prevederilor legale. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că, din motive tehnice, pentru a pune în aplicare solicitările sau opțiunile tale, este posibil să fie necesare câteva zile, timp în care SACCHAROMYCES S.R.L. va continua să prelucreze datele personale pe baza opțiunilor anterior exprimate. În anumite cazuri excepționale, opțiunile tale vor putea fi implementate doar în legătură cu campaniile promoționale viitoare.

Dacă nu ești de acord cu condiţiile de utilizare a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către SACCHAROMYCES S.R.L., ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.