FAQ

Există o comandă minimă?
Achiziția minimă este de 3 sticle.

Puteți expedia în afara Bucureștiului?
Dacă opțiunea de livrare pe care o soliciți nu este listată, te rugăm să ne contactezi pentru a verifica dacă putem acomoda nevoia și care ar fi costurile.

Care sunt costurile mele de transport?
Pentru comenzi mai mari de 12 sticle inclusiv (o sticla de 1.5 litri se considera 2 sticle), transportul este gratuit. Până la 11 sticle comandate taxa de livrare este 25 lei. Alternativ aveti varianta gratuita de a selecta optiunea de ridicare personala din depozit (Maresti nr. 35) pentru zilele de luni sau miercuri. Daca ati selectat aceasta optiunea, dupa finalizarea si confirmarea comenzii, veti fi contact de catre noi pentru a stabili ora la care doriti sa ridicati comanda.

Care sunt toate tipurile de plăți pe care le acceptați?
Pentru tranzacții rapide și sigure, acceptăm toate cardurile de credit interne și internaționale majore enumerate: Visa, Master Card. Avem instalate sisteme de detectare a fraudei de ultimă generație pentru o securitate suplimentară pentru cardurile de credit internaționale.

Care este statusul comenzii mele?
Este foarte ușor să vezi statusul comenzii tale. Poți pur și simplu să faci click pe linkul „Contul meu” din partea de sus a site-ului nostru web. După conectarea în contul tău, vei vedea status actualizat al tuturor comenzilor tale.

Am primit alt an sau articol greșit, ce fac acum?
Te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefon imediat și ne vom asigura de corectarea situației.

De ce trebuie să furnizez numărul meu de telefon mobil?
Numărul tău de telefon mobil este foarte important pentru compania de livrare. Are nevoie să te contacteze pentru a verifica disponibilitatea ta pentru livrarea produselor.

Pot face cumpărături în siguranță pe acest site?
Desigur. Toate tranzacțiile cu carduri de credit și debit Visa și Mastercard pentru comenzile plasate pe acest site sunt procesate online folosind sistemul de plăți online EuroPayment Services. Aceasta înseamnă că detaliile cardurilor de credit și debit nu sunt transferate nicăieri. Pentru mai multe informații despre serviciile EuroPayment, click aici.

Trebuie să deschid un cont pentru a face cumpărături?
Nu, dacă nu doreșți, poți alege să faci checkout ca invitat. Totuși, crearea unui cont ne permite să te recunoaștem la întoarcere, să stochezi informațiile despre comandă și să simplifici procesul de cumpărare.

De ce trebuie să furnizez adresa mea de e-mail?
Pe e-mail vei primi informații cu privire la status comandă și livrare.